Л.Н. Гумилев атындағы Еуразия ұлттық университетiнiң ректорының кiрiспе cөзi - Abdrayim, Bakytzhan (Eurasian Mathematical Journal, 2010)
Л.Н. Гумилев атындағы Еуразия ұлттық университетiнiң ректорының кiрiспе cөзi